gazidusan Posted Friday at 03:33 PM Report Posted Friday at 03:33 PM On 17. 10. 2015 at 11:47, Kenu said: Ahoj všichni, Prosím, využijte toto vlákno k tomu, abyste všem dali vědět, že hledáte tým a jaký jste typ hráče. Chceme pomáhat s vytvářením nových týmů. Webové stránky budou mít k tomuto tématu nějaké funkce, ale prozatím k tomu využijme fóra. Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ Quote
gazidusan Posted Friday at 03:46 PM Report Posted Friday at 03:46 PM Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ Just now, gazidusan said: Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ 1 Quote
Pronssi 3 Posted Saturday at 03:27 AM Report Posted Saturday at 03:27 AM Free RW / C XBOX: Pronssi 3 PSN: SlaterinSuklaa DC: peter.darker EA: RealPeterDarker 3 1 1 Quote
gazidusan Posted Saturday at 11:09 AM Report Posted Saturday at 11:09 AM 19 hours ago, gazidusan said: Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ 19 hours ago, gazidusan said: Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ 7 hours ago, Pronssi 3 said: Volný RW / C XBOX: Pronssi 3 PSN: SlaterinSuklaa DC: peter.darker EA: RealPeterDarker Chtěl bych zkusit hrát s týmem. Quote
Oting61ttv Posted Saturday at 01:50 PM Report Posted Saturday at 01:50 PM Top skater in the world. Oting61ttv is my gt for Xbox follow me on Twitch oting61. Team player I can play any position. Looking to get more involved in the community. Quote
Linksu Posted Sunday at 10:57 AM Report Posted Sunday at 10:57 AM Hi, free G Currently playing in TeNo (Lite) and ITHL Elite But our team just collapsed so i am looking for a new club I want to learn new things and be the best version of me on the ice! i always give 110% of me! I am very positive guy and open minded! Prefering Finnish teams! Contact me here or discord: linksu__ Regards Showtime Rimpinen 5 Quote
TuomoP83 Posted Sunday at 08:57 PM Report Posted Sunday at 08:57 PM Free C/LW/LD Core/Lite/Pro 8 Quote
ICEBREAKER-542 Posted Monday at 07:38 PM Report Posted Monday at 07:38 PM Free LW / W PSN: T-FERNA-T DC: ferna94 EA: T-FERNA-T 1 Quote
Arttu Villieläin Posted yesterday at 07:47 PM Report Posted yesterday at 07:47 PM (edited) Free winger looking for a core/lite team. I prefer a Finnish team! Contact me here or via Discord: Villielain_57 https://sportsgamer.gg/players/15846 Edited 8 hours ago by Arttu Villieläin 6 Quote
gazidusan Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago On 5. 6. 2026 at 17:33, gazidusan said: Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ Chtěl bych si zkusit v soutěži zahrát.. On 5. 6. 2026 at 17:33, gazidusan said: Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ Quote
Bämä Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago (edited) Free any psn/dc:Xmoccaa Edited 21 hours ago by Bämä 12 Quote
RojuppiGG Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago Free LD/RD/G for next season PSN RojuppiGG Discord rojupp1gg 2 1 Quote
kankimies666 Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago On 2.6.2026 at 20.15, kankimies666 kirjoitti: Free C/RW/RD. Prefer forward. Playing style includes puck control, passing and two-way gameplay. Psn: kankimies666 Up Quote
Nagneigel Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago Free rd/c for upcoming tournaments Contact me here or dc 2 1 Quote
Trollstivegen Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Free G for Pro or top Lite level. https://sportsgamer.gg/players/686 An experienced goalkeeper from France looking for something concrete with coherent objectives. Servers doesn't matter. Don't hesitate to try out me... Matt (Trollstivegen28) Quote
Recommended Posts