gazidusan Posted Friday at 03:33 PM Report Posted Friday at 03:33 PM On 17. 10. 2015 at 11:47, Kenu said: Ahoj všichni, Prosím, využijte toto vlákno k tomu, abyste všem dali vědět, že hledáte tým a jaký jste typ hráče. Chceme pomáhat s vytvářením nových týmů. Webové stránky budou mít k tomuto tématu nějaké funkce, ale prozatím k tomu využijme fóra. Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ Quote
gazidusan Posted Friday at 03:46 PM Report Posted Friday at 03:46 PM Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ Just now, gazidusan said: Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ 1 Quote
Pronssi 3 Posted yesterday at 03:27 AM Report Posted yesterday at 03:27 AM Free RW / C XBOX: Pronssi 3 PSN: SlaterinSuklaa DC: peter.darker EA: RealPeterDarker 1 1 1 Quote
gazidusan Posted yesterday at 11:09 AM Report Posted yesterday at 11:09 AM 19 hours ago, gazidusan said: Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ 19 hours ago, gazidusan said: Ahoj, hledám klub na EASHL, hraji křídlo, styl rychlé brejky, v offline kariéře mám rank 98. Chci začít hrát soutěžně.“ 7 hours ago, Pronssi 3 said: Volný RW / C XBOX: Pronssi 3 PSN: SlaterinSuklaa DC: peter.darker EA: RealPeterDarker Chtěl bych zkusit hrát s týmem. Quote
Oting61ttv Posted yesterday at 01:50 PM Report Posted yesterday at 01:50 PM Top skater in the world. Oting61ttv is my gt for Xbox follow me on Twitch oting61. Team player I can play any position. Looking to get more involved in the community. Quote
Linksu Posted 11 hours ago Report Posted 11 hours ago Hi, free G Currently playing in TeNo (Lite) and ITHL Elite But our team just collapsed so i am looking for a new club I want to learn new things and be the best version of me on the ice! i always give 110% of me! I am very positive guy and open minded! Prefering Finnish teams! Contact me here or discord: linksu__ Regards Showtime Rimpinen 2 Quote
Recommended Posts